Contact & Boekingen

PROJEKT KONTROL

Theater & Creaties

Hoe werkt Projekt Kontrol?

 

Theater is de kernactiviteit van Projekt Kontrol. Van grote shows op gezette tijden tot doorlopende animatie in en voor uw publiek. Daar Projekt Kontrol werkt met een grote groep zzp-ers en freelancers kunnen wij u van vele verschillende soorten shows en acts voorzien.

 

Van kleine eenmans theateracts zoals een vlooiencircus of een verhalenverteller tot volledige theatershows en vuurshows. Van theater op maat, speciaal voor u gemaakt, naar kant en klare showcase, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Mocht u interesse hebben in een van de bestaande showcases of andere diensten van Projekt Kontrol dan gaan wij graag in gesprek om u passend vermaak te bieden. Wij werken graag met deze persoonlijke aanpak om een zo passend mogelijk product te leveren.

 

Welke show of act past het best bij u en uw wensen?

Wat is uw doelgroep en op welke locatie wordt er gespeeld?

Wilt u een boodschap aan uw publiek meegeven of bent u wellicht op zoek naar de uitvoering van een door u bedacht concept en idee?

 

In deze eerste communicatie worden alle mogelijkheden besproken en wordt er een compleet plan gemaakt.

Na akkoord van beide zijden staan de diensten van Projekt Kontrol tot uw beschikking. Heeft u interesse in onze acts en shows? Vragen of wilt u meer weten over een bepaalde act? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

 

Wij zijn te bereiken via de volgende kanalen:

 

Telefoon: 0031-636202994 - Email: kontrolprojekt@gmail.com