Boxwars

PROJEKT KONTROL

Theater & Creaties

"Boxwars"

 

Boxwars Nederland “De kartonnen revolutie!”

 

Na het ongelooflijke succes op vele festivals in Australië is Boxwars nu ook aangekomen in Nederland. In samenwerking met de Boxwars oprichters uit Australië brengt Projekt Kontrol creativiteit in een kartonnen jasje. Boxwars combineert een creatieve activiteit met decoratie en vermaak voor jong en oud op festivals en feesten. Want wat kan je niet maken van karton!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is Boxwars?

 

BOXWARS is de belichaming van zowel kunst en vernietiging. Een vonk van de verbeelding is uitgegroeid tot een bewijs van eindeloze mogelijkheden en vindingrijkheid. Boxwars kan het best omschreven worden als een netwerk van kartonnen strijders die betrokken zijn in een epische strijd voor de vrijheid van golfkarton creativiteit. Het karton is onze verf , het mes onze kwast en het slagveld is onze canvas.

 

Wees welkom bij Boxwars waar je getuige bent en deel kan nemen aan de KARTONNEN REVOLUTIE GENAAMD BOXWARS !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt Boxwars?

 

De Boxwars crew komt naar u toe met enorme hoeveelheden karton, stanleymessen, scharen en lijmpistolen en dan is het bouwen geblazen. Kartonnen ridderpakken, schilden, zwaarden en bijlen worden gemaakt en de kartonnen krijgers gaan de strijd met elkaar aan. Of worden het wellicht boten die gebouwd gaan worden voor de botenrace? Wie zal het verst varen met een eigen gebouwde kartonnen boot of glorieus een nat pak te halen?

Kartonnen radio’s, gitaren en hoeden versieren naar mate de dag vordert het festivalpubliek en op een afgesproken tijdstip komen alle krijgers, coureurs en kapiteins bij elkaar om hun kartonnen bouwsels in de strijd te gooien.Boxwars, een creatieve strijd voor jong en oud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder vindt u een lijst met enkele Boxwar thema’s maar zoals gezegd, de mogelijkheden zijn eindeloos en vrij bouwen is altijd toegestaan!

 

-Riddergevechten, bouw je eigen harnas en wapens en trek ten strijde

-Robowars, wordt een kartonnen robot en sla die oude Robin tot moes!

-De Botenrace, wie bouwt de beste boot en wie gaat nat ten onder?

-Autorace, formule 1 of oldtimer, jij kiest, jij bouwt, jij raced!

 

 

BOEK NU UW EIGEN BOXWAR!