De badmeesters der poezië

PROJEKT KONTROL

Theater & Creaties

 

“De badmeesters der poëzie”

 

Entertainment en cultuur in een. Met deze badmeesters op uw festival of evenement weet u zeker dat al uw gasten naast vermaak ook een gezonde dosis cultuur, een mooi verhaal of stuk poëzie, dan wel uw specifieke boodschap meekrijgen.

 

De badmeesters der Poëzie houden niet alleen de mensenstormen in de gaten vanaf de hoge badmeesterstoelen maar tegelijkertijd vermaken zij de voorbij stromende gasten met poëzie, gedichten en korte verhalen uit binnen en buitenland, al dan niet naar aanleiding van een door u gekozen thema.

 

De badmeesters doen ook hun rondes door het publiek om alles in de gaten te houden en te zorgen dat ook mensen die zich niet in de mensenzee durven te wagen aan bod komen. Zij zullen ervoor zorgen dat uw gasten niet verdrinken in een te diep verhaal en hen na afloop weer op het droge afleveren.

 

Ook zijn de badmeesters der poëzie er erg op gebrand de zwemcapaciteiten van het publiek op peil te houden. Om die reden worden er regelmatig zwemlessen op het droge gegeven. De ideale combinatie van cultuur en vermaak.