Acts & Showcases

“Rocking on Fire & Vuurshows"

 

Wilt u uw avond of evenement een vurig tintje geven? Dan is de theatershow “Rocking on fire” van Projekt Kontrol wellicht wel wat u zoekt. Of misschien een op maat gemaakte vuurshow?

 

Rocking on fire is een complete theatrale vuurshow van Theatergroep Projekt Kontrol. In deze vuurshow spelen muzikanten vurige deuntjes voor u en uw gasten op diverse brandende muziekinstrumenten.Een brandend drumstel, vuurspuwende gitaren en brandende microfoons, dit is niet een standaard vuurshow!

 

Naast de brandende instrumenten wordt er in de show ook gebruikt gemaakt van Poi, Firestaff en andere vuureffecten om tot een totaal spektakel te komen. Al deze disciplines worden ook gebruikt in de vuurshows op maat.

 

Meer informatie over Rocking on Fire of over een vuurshow op maat? Klik hier!

PROJEKT KONTROL

Theater & Creaties

Acts & Showcases

 

 

Projekt Kontrol biedt vele verschillende showcases aan.

 

Dit zijn kant en klare acts voor uw vermaak.

 

Op deze pagina vindt u een lijst alsmede een korte beschrijving van deze acts.

 

Klik hiernaast of kijk hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

 

 

Een korte omschrijving van de showcases:

 

"De Martelgang"

 

Middeleeuws volksvermaak op zijn bloederigst. De geur van verbrand vlees hangt in de lucht. Kreten om hulp klinken uit de kelen van de veroordeelden. De galg is leeg, maar voor hoelang nog? De beul slijpt zijn messen, klaar voor wat komen gaat. Bent u er ook klaar voor?

 

De Martelgang laat zien wat de criminelen van vroeger vreesden. Tangen en messen, hamers en poken, in de handen van een Beul zonder medelijden. In de show worden diverse martelmethoden uit de middeleeuwen op bloederige wijze gedemonstreerd en onder de spreekwoordelijke loep genomen. Bloederige humor in combinatie met spektakel voor jong en oud..

 

De Martelgang laat zien dat de middeleeuwen niet zo romantisch waren als vaak verteld wordt en met reden ook wel de donkere eeuwen genoemd worden. Een serieuze zaak met een dikke knipoog gebracht.

 

Meer informatie over de Martelgang? Klik hier!

 

"Water & Vuur"

 

Deze kleine romantische locatietheatershow vertelt het verhaal van de onmogelijke liefde.

 

De liefde tussen Water & Vuur.

De liefde tussen Man & Vrouw.

 

In een sprookjesachtig decor met water en vuurelementen is het publiek toeschouwer van de tragische relatie tussen de 2 personages. Water en Vuur is een tragisch sprookje zonder woorden over hoe de liefde elk verschil kan overwinnen. Een locatietheatershow voor jong en oud.

 

Meer informatie over Water & Vuur? Klik Hier!!

 

"De Butlers á gogo"

 

De butlers a gogo zijn er om het leven van u en uw gasten aangenamer te maken.

 

Uw butlers verwelkomen gasten aan de deur. Ze nemen jassen aan met hun mobiele kapstok en verlenen service waar nodig, Zij het niet altijd zoals u verwacht…….

 

Met de mobiele garderobe en theetafel en rappe handen voorzien wij uw bezoekers van service en een lach op grote of kleine schaal. De butlers á gogo act is zowel geschikt voor kleine feesten en partijen als grote festivals, binnen en buiten en is een ideale welkomsact voor alle leeftijden en gelegenheden..

 

Meer informatie over de Butlers? Klik hier!

 

“Verhalen vertellers”

 

Er was eens lang, lang, geleden in een land zonder internet en televisie, een manier om informatie, kunde en wijze lessen over te brengen. Men noemde dit verhalen vertellen. Groepen mensen verzamelen zich om te luisteren naar verhalen van toen en nu. Een vergeten kunst? Niet voor vele ouders, en ook niet voor de vertellers van Projekt Kontrol.

 

In het repertoire van Projekt Kontrol zitten allerhande verhalen. Van sagen & sprookje tot horror, geschiedenis of een speciaal geschreven verhaal voor u en uw evenement of locatie. Er is geen grens aan wat er met verhalen mogelijk is en de vertellers van Projekt Kontrol nemen u graag mee op avontuur in uw eigen hoofd.

 

Meer informatie over de vertellers van Projekt Kontrol? Klik hier!

"Het vlooiencircus"

 

Dames en Heren en jongelieden komt naderbij! Het Circus is geariveerd! Aanschouw de dappere artiesten in dit cirucs die met gevaar voor lijf en poten geweldige trucks voor u zullen laten zien. Laat u verbazen door het circus!

 

Deze circusdirecteur heeft zijn circus in een reiskoffer en zijn artiesten in zijn binnenzak. Een mobiele tafelact voor uw feest of evenement.

 

Meer informatie over het Vlooiencircus? Klik hier!

“Workshops Stagecombat & Zwaardvechten”

 

Hoe doen ze dat toch in films, die gevechten? In de workshops stagecombat van Projekt Kontrol leren de deelnemers theatrale gevechtstechnieken die wereldwijd in de film en theaterwereld worden gebruikt.. Met deze technieken kunnen de deelnemers elkaar op een veilige manier te lijf gaan. Dit alles gecontroleerd, afgesproken en onder leiding van een ervaren instructeur.

 

Met de aangeleerde vaardigheden worden door de deelnemers verschillende choreografieën gemaakt die uiteindelijk uitgewerkt worden tot een echte scene. Een gevechtsscene die er echt uitziet maar wat dat niet is, op een veilige manier uitgevoerd.

 

De workshop zwaardvechten ligt in het verlengde van de stagecombat workshops. In deze wokrshop leren de deelnemers gevechtstechnieken om een gevecht met middeleeuwse zwaarden te bedneken en uit te voeren.

 

Deelnemers leren van de instructeurs op een veilige en respectvolle manier met elkaar omgaan. Vertrouwen en respect zijn twee kernwoorden van deze workshop en er wordt dan ook veel tijd en aandacht aan besteed. Niet in het minst omdat er gewerktword met echte stalen zwaarden.

 

Meer informatie over onze Workshops? Klik hier!

"Theater op Maat"

 

Projekt Kontrol maakt graag shows en acts op maat speciaal voor uw evenement, festival of speciale gelegenheid op uw bedrijf, school of stad.

 

Wanneer u ons contacteert voor theater op maat bespreken wij graag met u de mogelijkheden om uw idee of concept uit te werken en om te vormen naar een theatershow, act, vertellingof kunstproject.

 

Of het nu de opening van uw nieuwe pand, een jubileum of een ander festijn is, een grote show of een kleine act, Projekt Kontrol kan u voorzien van vermaak, kunst en entertainmet op maat. Daar Projekt Kontrol de beschikking heeft over een groot scala aan kostuums, decors en een eigen werkplaats om nieuwe decors en kostuums te bouwen zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Laat u dus niet beperken door wat er op onze site staat! Dan doen wij ook niet.

 

Meer informatie over theater op maat? klik hier!

"Boxwars"

 

Na het ongelooflijke succes op vele festivals in Australië is Boxwars nu ook aangekomen in Nederland. In samenwerking met de Boxwars oprichters uit Australië brengt Projekt Kontrol creativiteit in een kartonnen jasje. Boxwars combineert een creatieve activiteit met decoratie en vermaak voor jong en oud op festivals en feesten. Want wat kan je niet maken van karton!

 

De Projekt Kontrol Boxwars crew komt naar u toe met enorme hoeveelheden karton, stanleymessen, scharen en lijmpistolen en dan is het bouwen geblazen.

 

Kartonnen ridderpakken, schilden, zwaarden en bijlen worden gemaakt en de kartonnen krijgers gaan de strijd met elkaar aan. Of worden het wellicht boten die gebouwd gaan worden voor de botenrace? Wie zal het verst varen met een eigen gebouwde kartonnen boot of glorieus een nat pak te halen?

 

Meer informatie over Boxwars? Klik hier!

 

De fotograaf

 

Ooit was het een wonder, tegenwoordig heeft iedereen er een. Een camera dat is!

 

Maar, weinigen hebben zo'n mooie als deze fotograaf. Met zijn ouderwetse camera komt dit heerschap bij u langs om u en uw gasten op de gevoelige plaat te zetten. En als men op de foto gaat, moet men er piekfijn uitzie natuurlijk! Een mooie hoed, een sjieke mantel en vooral "Lachen naar het vogeltje".

 

En ja, natuurlijk kunnen uw gasten de genomen foto's mee naar huis nemen!

 

Meer informatie over de fotograaf? Klik hier!

"De goedheiligman"

 

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht want we zitten allemaal even recht! Misschien heeft u nog even tijd? Voordat u weer naar spanje rijdt?

Kom dan toch even bij ons aan en laat uw paardje maar buiten staan.

En we springen en we zingen en we zijn zo blij, want er zijn geen stoute kinderen bij!

 

Meer informatie over Sinterklaas en zijn zwarte Pieten? Klik hier!

 

“De badmeesters der poëzie”

 

Entertainment en cultuur in een. Met deze badmeesters op uw festival of evenement weet u zeker dat al uw gasten naast vermaak ook een gezonde dosis cultuur, een mooi verhaal of stuk poëzie, dan wel uw specifieke boodschap meekrijgen.

 

De badmeesters der Poëzie houden niet alleen de mensenstormen in de gaten vanaf de hoge badmeesterstoelen maar tegelijkertijd vermaken zij de voorbij stromende gasten met poëzie, gedichten en korte verhalen uit binnen en buitenland, al dan niet naar aanleiding van een door u gekozen thema.

 

De badmeesters doen ook hun rondes door het publiek om alles in de gaten te houden en te zorgen dat ook mensen die zich niet in de mensenzee durven te wagen aan bod komen. Zij zullen ervoor zorgen dat uw gasten niet verdrinken in een te diep verhaal en hen na afloop weer op het droge afleveren.

 

Meer informatie over de Badmeesters? Klik hier!